Συνέντευξη στο Market Leader

Η γνώση που προκύπτει από την οικογενειακή παράδοση αξιοποιήθηκε από τη Ράνια Πονηρού, εγγονή του Δημήτρη Αποστολίδη, πρωτοπόρου στη μεταποίηση του καφέ.

Καβούρδισμα και Άλεσμα

Οι πράσινοι κόκκοι του καφέ που εισάγωνουν οι έμποροι, δεν έχουν ούτε γεύση, ούτε άρωμα. Όμως από τον πράσινο καρπό μέχρι τον καφέ κόκκο που είναι έτοιμος για καφέ

Ελληνικός Καφές – Βασιλιάς

Ο Ελληνικός Καφές δεν αποτελεί απλώς την αγαπημένη μας καθημερινή συνήθεια, αλλά επιπλέον αποτελεί για τον οργανισμό μας έναν δυνατό σύμμαχο. Πιο συγκεκριμένα :

Ιστορία του Καφέ

Προς το τέλος του 17ου αιώνα άνοιξε το πρώτο καφεπωλείο, το οποίο γρήγορα έγινε πολύ γνωστό στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.